Julshoppingresa till Flensburg och Husum

NYHET!
Julmarknad i både Husum och Flensburg

2-dagarsresa
Avresa 14/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs järnvägsstation kl 05.45 - Tomelilla järnvägsstation kl 06.05 - Ystad OBS ny påstigningsplats Industrigatan vid f d militärparkeringen kl 06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 - Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord). Resan går vidare på Själland och vi åker över den mäktiga Stora Bältsbron till Fyn, passerar H.C.Andersens födelsestad Odense och därefter över dagens tredje bro, Lilla Bältsbron. Vi fortsätter söderut på Jylland in i Tyskland och stannar för gränshandel. På eftermiddagen är vi framme i Husum för incheckning på Hotel am Schlosspark. Vi hinner med ett besök på den trevliga julmarknaden innan middagen serveras på hotellet.


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 80 kg/person
Dag 2
Sovmorgon, frukostbuffé och därefter avresa till Flensburg, med en större julmarknad och fler butiker på gågatan. På eftermiddagen lämnar vi staden och åker norrut på Jylland. Givetvis gör vi stopp för kaffe och bensträckare innan vi är åter i Sverige efter en härlig julresa.

Pris 2395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 1 natt i dubbelrum inkl halvpension samt reseledare

Enkelrumstillägg: 375-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor