Julshoppingresa till Berlin

Nytt upplägg! Julmarknad i Spandau och Charlottenburg!
4-dagarsresa
Avresa 10/12

Vi kör från Hagestad kl 04.45 - Ystad Hälsobacken kl 05.15 - Skurup E65-rasten kl 05.35 - Svedala Circle K kl 05.55 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 06.15.

Program

Dag 1, torsdag
Efter tidig uppsamling åker vi över Öresundsbron och fortsätter till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock avgår kl 09.00 och ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning). Vi åker sedan vidare på autobahn och stannar i Spandau för att besöka deras fina julmarknad. På eftermiddagen fortsätter vi till Berlin och börjar med en liten orienterande stadsrundtur och checkar därefter in på vårt centralt belägna Hotel Berlin, Berlin. På kvällen kan vi reservera bord på en trevlig restaurang i närheten av hotellet för de som önskar (beställes vid bokning av resa).

Dag 2, fredag
Frukostbuffé. Vi börjar dagen med en större stadsrundtur. Under rundturen kommer vi att göra stopp vid julmarknaden i Gendarmenmarkt och Schloss Charlottenburg. På kvällen arrangeras middag på en trevlig restaurang för de som önskar, pris ca 25 € (beställes vid bokning av resa). Vi kan även hjälpa till att boka biljetter till den fantastiska julshowen på Friedrichstadtpalast för de som önskar, pris ca 60 €. 

Dag 3, lördag
Hela dagen är fri för egna strövtåg och julshopping i den julpyntade staden! 
Dag 4
Frukost och utcheckning., därefter lämnar vi Berlin och beger oss norrut. Framme i Rostock hinner vi med lite gränshandel, innan färjan går tillbaka till Gedser kl 15.00. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (pris 250 kr, beställes vid bokning av resa). Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig julresa till Berlin!

Pris 3995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1350:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 40 kg/person
Middagar samt show beställes vid bokning och betalas på plats i Euro
Bufféer ombord på färjan beställes vid bokning.
 

Fler resor