Bremer Freimarkt

Den stora ölfesten i Bremen!

3-dagarsresa
Avresa 18 och 25/10 samt 1/11

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! För nittonde året i rad kör vi denna! Resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på 4-stjärniga centrala hotell. Succé varje år! Tveka inte! Ring idag och boka in gänget!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter över de danska öarna till Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg. Vi anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen och checkar in på våra centrala hotell. På kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt. Middag arrangeras. OBS! beställes vid bokning av resa.

Dag 2
Frukostbuffé. På förmiddagen ges det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den Helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den livliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet och det finns många öltält och karuseller att välja mellan! Vi har alltid de bästa platserna i det största öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 500 kr för reserverad plats inkl mat och 1 liter öl. OBS! beställes vid bokning av resa.

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 11.00 och stannar för lunch och shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen, efter en resa utöver det vanliga!Bra att veta:
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 40 kg/person

Priser och avgångar

18/10
Hotel Zur Post ****          2995:-
Hotel Maritim****             2995:-    Fullbokad!

25/10 (karnevalshelg)
Hotel Edelwiess ****       2995:-     Fåtal platser kvar!
Hotel Maritim ****          2995:-      Fullbokad!

1/11
Hotel InterCity ****          2995:-
Hotel Zur Post ****          2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Tillkommer: reserverad plats inkl mat och 1 liter öl i Bayern Festhalle, 500:-

Enkelrumstillägg: 1000:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:- 

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!  


Fler resor