Bremer Freimarkt

Den stora ölfesten i Bremen!

4-dagarsresa
Avresa 25/10 och 1/11

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! För nittonde året i rad kör vi denna! Resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på några av Bremens bästa hotell - Maritim Hotel och Hotel Zur Post med gångavstånd till festivalområdet! Kan det bli bättre? Boka idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe i Danmark, innan vi fortsätter över de danska öarna till färjeläget i Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg (pris ca 15€). Vi anländer till Hansastaden Bremen på eftermiddagen och checkar in på våra 4-stjärniga Maritim Hotel (25/10) och Hotel Zur Post (1/11). På kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt som ligger endast 200 meter från hotellet. Middag arrangeras för de som önskar (obs! beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna strövtåg i Bremen! Festivalområdet öppnad vid lunchtid för de som vill roa sig där. Kanske lite shopping i de exklusiva butikerna i centrum lockar? Eller ett besök i hotellets spa- och poolanläggning? På kvällen arrangeras middag på en trevlig restaurang (obs! bokas vid beställning av resa).

Dag 3
Frukostbuffé. På förmiddagen ges det  möjlighet att följa med på en stadsrundvandring i Hansastaden. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den Helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den trevliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet. Vi har alltid de bästa platserna i det största öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 300 kr för en reserverad plats inkl mat och 1 liter öl (obs! beställes vid bokning av resa).

Dag 4
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 10.30 och stannar för lunch (pris ca 15 €) samt shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en resa utöver det vanliga!

Pris 3595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Tillkommer: reserverad plats inkl mat och 1 liter öl i Bayern Festhalle, 300:-

Enkelrumstillägg: 1200:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 


Fler resor