Hagestads Dansparty i Tyskland

Fira Mårtensafton med oss!

3-dagarsresa
Avresa 9/11

Dansweekenden hösten 2017 blev en stor succé! 2 fullastade bussar med danssugna gäster! Nu satsar vi på en ny 3-dagarsresa med nostalgidans till 50- och 60-talsmusik första kvällen och till svensk dansbandsmusik andra kvällen! OBS! Vi har endast plats för 2 bussar - max 100 personer. Tveka inte, boka idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe samt ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter vår färd över de danska öarna till Rödby. Här rullar vi ombord på färjan till Puttgarden. Endast 45 min överfart och sedan åker vi till Burg för vinprovning, shopping och lunch på trevlig restaurang (lunch ingår ej, beställes vid bokning av resa). Därefter fortsätter vi förbi Kiel till Hotel Wikinger Hof i Kropp. Incheckning, välkomstdrink, middag och dans till 50- och 60-talsmusik.

Dag 2
Sovmorgon. Frukostbuffé. Kl 10.00 avresa med bussarna till ett shoppingcenter utanför Flensburg. Därefter till centrum för fortsatt shopping på gågatan. Lunch och ölprovning (2 sorter) på Hansens Bryggeri ingår i resans pris. Efter lunchen gör vi ett stopp i Schleswig för att bl a besöka den fina kyrkan. Åter på vårt hotell blir det lite siesta, innan vi på nytt tar plats i den stora salen för middag och dans till musik av de bästa svenska dansbanden. Vikingarna, Lasse Stefanz, Wizex, Perikles, Sten & Stanley, Thorleifs m fl. Garanterat fullt på dansgolvet!

Dag 3
Sovmorgon, frukostbuffé. Vi lämnar hotellet kl 10.00 och åker via Jylland, Lilla och Stora Bältsbroarna till Fyn och stannar för korvlunch utanför Odense. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig kväll efter en härlig dansweekend i Tyskland!

Pris 2895:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl halvpension, välkomstdrink dag 1, lunch och ölprovning dag 2, dans 2 kvällar samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 400:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor