"Dejlige Danmark"

med Möns Klint

1-dagsresa
Avresa 17/7

Möns Klint tar nästan andan ur en. Från högsta punkten stupar de vita klipporna rakt ner i havet som färgas smaragdgrönt i solskenet! Man kan se den vackra naturen från flera utsiktsplatser och man kan även ta trappan ner till den svarta strandremsan. En kvart promenad från klipporna ligger Klinteskoven där orkidéerna blommar under sommaren. Man kan även besöka Geocenter, ett upplevelsecentrum där man lär sig mer om naturen och klinten. Lunchen består av en mycket god dansk lunchbuffé med både varma och kalla rätter. På eftermiddagen åker vi till Köge där vi besöker Köge Miniland!

Program

Efter uppsamling på morgonen fortsätter färden över Öresundsbron och söderut över Själland. Vi gör ett stopp vid Tappernöje för kaffe och ost- och skinksnitt (ingår i resans pris) och åker sedan över bron till Mön. Framme vid Möns Klint har vi tid att på egen hand upptäcka de vita kalkstensklipporna. Möjlighet finns även att besöka Geocenter och lära sig mer om naturen (inträde ingår ej).

Vi fortsätter dagen med en god lunch på en trevlig restaurang bestående av både varma och kalla specialiteter. Mätta och belåtna vänder vi sedan bussen mot Köge där vi besöker Miniland - Köge i miniatyr. Här avnjuter vi också en god kopp kaffe med danskt wienerbröd från busscaféet. Nöjda med dagens upplevelser återvänder vi till Skåne mot kvällen.

Pris 850:-

I resans pris ingår: Bussresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, förmiddagskaffe med ost- och skinksnitt, lunchbuffé på trevlig restaurang, inträde till Miniland, eftermiddagskaffe med wienerbröd samt bussvärdinna.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor