"Danske Haver"

Privat trädgård & Zen Garden

1-dagsresa
Avresa 30/5 och 19/7

En härlig dagsresa till vackra trädgårdar i Danmark! Vi besöker en vacker privat trädgård på förmiddagen, äter en god dansk lunch och avslutar dagen på fantastiska Zen Garden! En resa full med inspiration och idéer till trädgården där hemma!

Program

Efter uppsamling kör vi över Öresundsbron och gör ett stopp för förmiddagskaffe med smörgås från busscaféet. Vi besöker sedan en väldigt vacker, privat trädgård där vi tar med oss inspiration till vår egen trädgård. Vi äter en god lunch på en trevlig restaurang, innan vi mätta och belåtna fortsätter till Zen Garden, en fantastisk trädgård på hela 24000 m2 med tusentals blommor, växter, stenpartier och dammar! www.zen-garden.dk

Innan vi lämnar Zen Garden avslutar vi med en god kopp kaffe med kaka från busscaféet. Vi är åter i Sverige mot kvällen efter en inspirerande trädgårdsresa till vårt vackra grannland!

Pris 850:-

I resans pris ingår: Bussresa, broavgift, förmiddagskaffe med smörgås, lunch, inträde till privat trädgård och Zen Garden samt eftermiddagskaffe med kaka.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor