Treländerskryss

Med Oslo och Skagen

3-dagarsresa
Avresa  25/8

Följ med på en härlig resa utmed västkusten, till Oslo och Nordjylland med Skagen! På kryssningen från Oslo till Fredrikshamn njuter vi av en god kvällsbuffé, innan vi dansar loss till svensk dansbandsmusik av högsta klass (på avgången 12/6 är det Hedins Orkester). Framme i Fredrikshamn besöker vi Skagen med den tillsandade kyrkan och tar tåget Sandormen ut till Grenen där Kattegatt och Skagerack möts!

Program

Dag 1
Efter uppsamlingen följer vi vår vackra västkust och gör stopp för lunch, innan vi passerar Göteborg. På eftermiddagen är vi framme i Oslo och gör en intressant stadsrundtur med lokalguide, innan vi stiger ombord på Stena Lines tjusiga fartyg Stena Saga. Vi checkar in i komfortabla dubbelhytter (golvbäddar) och sedan samlas vi för en stor kvällsbuffé inkl öl, vin, vatten och kaffe. Efter maten väntar en helkväll med dans till orkester (den 12/6 är det välkända Hedins Orkester, den 25/8 är ej fastställt än).

Dag 2
Frukostbuffé ombord. Vid ankomsten till Fredrikshamn åker vi med bussen med bussen mot Skagen, stannar vid Råbjerg Mile och Den tilsandede kirken, innan vi fortsätter till Grenen. Här stiger vi ombord på traktortåget Sandormen som tar oss ut på stranden där Kattegatt och Skagerack möts. Därefter blir det ledig tid i Skagen för lunch och museibesök på egen hand. På eftermiddagen återvänder vi till Fredrikshamn och checkar in på The Reef Resort & Hotel, www.thereef.se. Middag på hotellet.

Dag 3
Sovmorgon och stor frukostbuffé. Möjlighet att ta ett skönt bad på badlandskapet på hotellet innan avresa. Eller shoppa i Fredrikshamn. På avgången den 12/6 avgår färjan kl 14.00 till Göteborg och den 25/8 kl 11.50. Efter en härlig båtresa med snabbfärja till Göteborg på ca 3,5 timmar tar vi oss vidare söderut, gör ett stopp utmed E6:an och är åter i Skåne på kvällen efter en mycket prisvärd och trevlig minisemester!

Pris 3195:-

I resans pris ingår: Bussresa, 1 natt i dubbelhytt inkl middagsbuffé och frukostbuffé, 1 natt i dubbelrum inkl halvpension, tåg Sandormen, utflykt Skagen, rundtur i Oslo med lokalguide samt reseledare.

Tillägg för utsides hytt: 200:-/person

Enkelrumstillägg: 500:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor