Underbara Gardasjön

Kaskader av Nerium, olivträd, vajande palmer och italiensk vänlighet inramar Europas renaste och vackraste sjö!

8-dagarsresa
Avresa 19/8

Detta är en resa för livsnjutare! Här får du uppleva det som ger livet extra guldkant. Sjöns glittrande vatten och en ljummen, lätt bris gör att pizzan, vinet och cappuccinon smakar som allra bäst. Bergstur med pic-nic, linbana upp till Monte Baldo och vinprovning förhöjer upplevelserna som avrundas med bad i pool eller sjö.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett stopp i Danmark. Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar kan köpas ombord, innan vi fortsätter till Gedser. Färjeöverfarten till Rostock tar ca 2 timmar och ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning av resa). I Tyskland åker vi vidare mot Berlin, gör ett stopp för eftermiddagskaffe och färden går vidare söderut. Vi checkar in på fina Park Inn Radisson i Weimar för övernattning och middag.

Dag 2
Frukostbuffé. Vi passerar förbi Bayreuth, Nürnberg och Bayerns huvudstad München och gör lämpliga stopp för kaffe och lunch, innan vi passerar gränsen till Österrike. Vår resa fortsätter förbi Tyrolens huvudstad Innsbruck och via Brennerpasset är vi i "Bella Italia". Incheckning för 5 nätter på Hotel Villa Verde i Torbole vid Gardasjön. Ett svalkande dopp i hotellets pool kanske lockar? Middag på hotellet. www.torbole.com

Dag 3-6
Frukost på hotellet varje dag. Olika utflykter kommer att arrangeras under dessa dagar:
* Båttur på Gardasjön med italiensk marknad och möjlighet att ta linbanan upp på berget Monte Baldo med en fantastisk utsikt!
* Kvällsbåttur till romantiska Limone inkl middag, pris ca 60€
* Operan i Verona inkl bussresa och biljett (kvällstur), pris ca 100 €
* Bergstur med vinprovning och picnic i Dolomiterna

OBS! Utflykterna beställes vid bokning av resa

Sista dagen ingår en avskedsmiddag på hotellet.

Dag 7
Frukost. Tyvärr måste vi säga Arrividerci till vårt hotell och Gardasjön. Via Brennerpasset och vidare genom Österrike tar vi oss tillbaka till Weimar och fina Park Inn Radisson. Middag på hotellet.

Dag 8
Stor tysk frukostbuffé. Vi packar in i bussen för att ta oss norrut förbi Leipzig och Berlin. Lunch utmed resvägen och i Rostock väntar färjan till danska Gedser. Milen genom Danmark går snabbt och vi är åter i Sverige på kvällen efter en innehållsrik resa till Bella Italia!

Pris 6995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 4 nätter i dubbelrum inkl halvpension, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost samt reseledare.

Tillkommer: utflykter, beställes vid bokning av resa

Enkelrumstillägg: 1000:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning av programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor