Georgs Blogg

Läs min blogg om våra resor. Kommentera gärna när du känner för det.

Hagestad 2021-01-13
Hej! Det är verkligen på tiden att jag hör av mig på denna sidan. Ber om ursäkt! Kan ju knappast skylla på att jag har haft mycket att köra! Ha, ha! Nej, det senaste året har verkligen varit annorlunda för oss alla. Själv passade jag på att njuta av sommaren, bada och koppla av i hemmet! (har inte hänt på 25 år?) 
I fjol vid denna tiden var vi på kryssning i Karibien och därefter körde vi till Predazzo för skidåkning. På det blev det några dagsresor till alltid lika populära Arlövsrevyn. Sen var det stopp! Ända till 3/8 !  Då kunde vi åter köra till Tyskland för shopping. Men.. det varade inte mer än drygt 2 månader, innan det åter var stopp!  
Den 19/11 hämtade vi hem vår nya superfina buss, som beställdes innan Corona pandemin bröt ut. Hon har bara rullat från fabriken i Ulm till Vetlanda och därefter till Hagestad. Nej, fel ... hon fick göra ett besök på Österlenvulk i Gärsnäs för att få vinterdäcken pålagda. Idag står hon fortfarande i garaget och längtar minst lika mycket som ni och vi gör på att få komma ut.
Men, nu är vaccineringen igång och det börjar faktiskt att ringa i Hagestad igen. Sååå roligt! 
Nu håller vi tummarna för att allt ska bli som vanligt igen! Så fort som möjligt!
Vi ser fram emot att åter få hälsa dig/er välkommen ombord på bussen
2021 är det 25 år sedan vi startade vårt företag och vi vill ju gärna fira det tillsammans mer ER!

Med vänliga Hälsningar 
Georg

Hagestad 2020-07-30

Hej!
I nästan 5 månader har jag och Jolanta hållit oss hemma i Hagestad. Inte riktigt sant för jag och frun har ju varit ute och cyklat en hel del. (mer än vanligt - ha ha)  totalt 215 mil hittills sedan mitten av mars. 
Men på måndag den 3/8 bär det av till Bordershopen. Ska bli riktigt spännande att åter komma ut på vägarna. Och naturligtvis trevligt att möta gästerna igen Vi håller tummarna för att vi nu kan köra som normalt och att alla gränser öppnas upp för oss.

Välkomna ombord!
Georg

 

Hej och God fortsättning!
2019 är över och jag konstaterar att jag har haft så mycket att göra att mina blogginlägg uteblivit.Men nu mellan Nyår och Trettonhelgen finns ledig tid. Underbart!
Ikväll är det dags för genrep på Arlövsrevyn! Ser framemot detta och vet redan att det blir många glada skratt! En härlig inledning på det nya året. Har du inte bokat in dig på någon av våra avgångar än?  En klassiker som körs för sista säsongen enligt revykungen Kent Nilsson och hans fru Eva. Så skynda att boka!
Vår katalog är snart färdig för utskick. Den som beställt resa under 2019 får automatiskt denna i brevlådan, annars går det bra att ringa till kontoret och beställa.
Ny buss är beställd och levereras troligtvis i maj. Färgen blir så klart "Hagestadgrön" och är givetvis lika lyxigt inredd som alla våra bussar varit.
Jag ser fram emot ännu ett innehållsrikt och varierande år och hälsar alla välkomna ombord!
Din/er tillgivne Georg

Stort Grattis på födelsedagen önskar vi i Veberöd Mårtensson o Kristensson o Lindell Hurra hurra

Britt-Marie Lindell

Hejsan!
Här har det hänt saker kan ni tro! Vi har sålt en buss och behållit sköna Jolanta som är vår jubileumsbuss från 2016. När vår egen buss inte räcker till tar vi hjälp av lokala bussbolag. Vår verksamhet fungerar precis som vanligt och reseutbudet är varierat. Jag har varit iväg en hel del och året inleddes med skön kryssning i Karibien. Årets öar var Grand Caymen, Aruba, Curacao och Bonair. Sedan byttes värme mot kyla och Bad Gastein var nästa destination. Shopping, konserter och Arlövsrevyn höll igång mars månad då vi även hade en Kinaresa, som Anne-Marie åkte iväg på. April var tulpanernas månad och sedan följde hemliga resor på ett löpande band med ölprovningar, blomsterparker, storstad och lantliv.Mycket uppskattade och trevliga, innehållsrika resor. Krakow-resan kom hem för några dagar sedan och nu väntar ett stort gäng Rotarianer på att åka iväg till Hamburg! På kontoret jobbar vi med nästa års reseprogram samtidigt som allt ska flyta på med de resor som ligger framför oss. Sommarens friluftsteatrar säljer som smör i solen så tveka inte om du vill skratta och roas av Eva Rydberg, Allan Svensson Var god dröj, (Fredriksdal), Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck mfl  Stulen Kärlek, (Vallarna). Nu lockar solen mig ut och skyffeljärnet står och väntar på mig. Härligt! Jag önskar alla en skön Kristi Himmelfärdshelg och hoppas vi ses någon dag på bussen!

Hagestad 2019-01-16

Hej!  God fortsättning!
Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge. 2018 var ett mycket hektiskt och innehållsrikt år. Givetvis bra att vi har mycket att göra. Men, lagom är bäst! eller hur?
Det nya året har börjat bra! Vår katalog är nu ute och det bokas för fullt!
Jubilerande Arlövsrevyn har sålt som aldrig förr. Vi fyller nu buss nummer 7 !  Fantastiskt!
Den 29/1 bär det av till Florida med Karibien. Alltid spännande och härligt!
Våra skidresor v.8 är sedan länge fullbokade och även den första avgången till Holland är fullbokad. Men ännu finns det platser kvar på andra avgången.
Så vi kan konstatera att året börjat bra!

Välkomna till ett nytt reseår med Er resebyrå på Österlen!

Mvh Georg 

Hagestad 2018-04-30

Oj! Vad tiden går!  Har varit en hektisk tid med många resor. Kom hem igår efter den andra svängen till Holland. Alltid lika populärt! Snart dags att putsa dansskorna inför kvällens dans på Solhällan till Wizex orkester.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2018-01-09

Hej! 

Jag vill börja med att önska alla Ett Gott Nytt Reseår med Hagestad Touring! Vi har summerat fjolåret som ett bra, innehållsrikt och intensivt år! Med massor av härliga minnen! Vi är en enda stor familj som hjälps åt att ta emot våra gäster på bästa tänkbara sätt! Underbart! Det är med stor glädje och inspiration som vi nu utformat och sprider vårt nya reseprogram fyllt med såväl nya resor som gamla klassiker!  Inom några dagar kommer ni som åkt med oss under 2017 att ha den i brevlådan. Jag vill redan nu förbereda er på många godsaker!

Just nu finslipar vi och skriver detaljerade dagsprogram för resorna, bokar in besök, matställen mm. Dessutom passar vi på att serva, storstäda, tvätta och polera våra superfina, 5-stjärniga bussar så att de ska blänka och skina när ni möter dem på resp. påstigningsplatser.

Närmast i tiden ligger resor till den populära Arlövsrevyn (fåtal platser kvar), Gröna Veckan i Berlin, Jokkmokks marknad med Ishotellet, Florida med Karibienkryssning och inte minst 2 bussar till Alperna v.8. (Val di Fiemme - Fullbokad v. 8 men påskveckan finns platser kvar och även några till Bad Gastein v.8).

Det börjar även att bokas på till våra resor till Holland med all blomsterprakt och annat sevärt.

Jag och hela Hagestad familjen ser fram emot ett nytt spännande reseår!

Med vänlig hälsning Georg

 

Hagestad 2017-12-23

Hej! Då har ännu ett år snart passerat med härliga resor och upplevelser! Jag kan bara konstatera att det fortfarande är lika roligt och stimulerande att träffa förväntansfulla gäster och kunder. Snart är den nya katalogen här, med massor av trevliga resor.

Jag tackar för ett fantastiskt år! och önskar alla En God Jul och ett riktigt Gott Nytt Reseår!

Georg

Hagestad 2017-11-13

Himma i Hagestad efter en mycket lyckad och uppskattad dansweekend i Tyskland!  100 nöjda gäster! Nu väntar lite dagsresor till julmarknaderna i Huseby och Wapnö innan det bär till de tyska julmarknaderna. Fåtal platser kvar!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2017-10-30

Oj! Sicken höst! Fylld av resor och upplevelser! Kroatien, Österrike, Hemliga Resor, Moseldalen och sen 3 veckoslut på Bremer Freimarkt med totalt 6 bussar! Nästa års Bremer Freimarkt blir snart bokningsbara - reservera upp platser och var säker på att få plats på någon av våra avgångar redan nu! Den 10-12/11  blir det dansweekend i Tyskland med 100 personer. Ser fram emot detta! Och Julmarknadsresorna bokas på varje dag!  Trevligt!

Med vänlig hälsning Georg

Visa alla inlägg