Georgs Blogg

Läs min blogg om våra resor. Kommentera gärna när du känner för det.

Hagestad 2018-04-30

Oj! Vad tiden går!  Har varit en hektisk tid med många resor. Kom hem igår efter den andra svängen till Holland. Alltid lika populärt! Snart dags att putsa dansskorna inför kvällens dans på Solhällan till Wizex orkester.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2018-01-09

Hej! 

Jag vill börja med att önska alla Ett Gott Nytt Reseår med Hagestad Touring! Vi har summerat fjolåret som ett bra, innehållsrikt och intensivt år! Med massor av härliga minnen! Vi är en enda stor familj som hjälps åt att ta emot våra gäster på bästa tänkbara sätt! Underbart! Det är med stor glädje och inspiration som vi nu utformat och sprider vårt nya reseprogram fyllt med såväl nya resor som gamla klassiker!  Inom några dagar kommer ni som åkt med oss under 2017 att ha den i brevlådan. Jag vill redan nu förbereda er på många godsaker!

Just nu finslipar vi och skriver detaljerade dagsprogram för resorna, bokar in besök, matställen mm. Dessutom passar vi på att serva, storstäda, tvätta och polera våra superfina, 5-stjärniga bussar så att de ska blänka och skina när ni möter dem på resp. påstigningsplatser.

Närmast i tiden ligger resor till den populära Arlövsrevyn (fåtal platser kvar), Gröna Veckan i Berlin, Jokkmokks marknad med Ishotellet, Florida med Karibienkryssning och inte minst 2 bussar till Alperna v.8. (Val di Fiemme - Fullbokad v. 8 men påskveckan finns platser kvar och även några till Bad Gastein v.8).

Det börjar även att bokas på till våra resor till Holland med all blomsterprakt och annat sevärt.

Jag och hela Hagestad familjen ser fram emot ett nytt spännande reseår!

Med vänlig hälsning Georg

 

Hagestad 2017-12-23

Hej! Då har ännu ett år snart passerat med härliga resor och upplevelser! Jag kan bara konstatera att det fortfarande är lika roligt och stimulerande att träffa förväntansfulla gäster och kunder. Snart är den nya katalogen här, med massor av trevliga resor.

Jag tackar för ett fantastiskt år! och önskar alla En God Jul och ett riktigt Gott Nytt Reseår!

Georg

Hagestad 2017-11-13

Himma i Hagestad efter en mycket lyckad och uppskattad dansweekend i Tyskland!  100 nöjda gäster! Nu väntar lite dagsresor till julmarknaderna i Huseby och Wapnö innan det bär till de tyska julmarknaderna. Fåtal platser kvar!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2017-10-30

Oj! Sicken höst! Fylld av resor och upplevelser! Kroatien, Österrike, Hemliga Resor, Moseldalen och sen 3 veckoslut på Bremer Freimarkt med totalt 6 bussar! Nästa års Bremer Freimarkt blir snart bokningsbara - reservera upp platser och var säker på att få plats på någon av våra avgångar redan nu! Den 10-12/11  blir det dansweekend i Tyskland med 100 personer. Ser fram emot detta! Och Julmarknadsresorna bokas på varje dag!  Trevligt!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-08-18

Servus!

Sommaren är kort! Det mesta regnar bort! Men det är tur att vi har en massa trevliga resor att erbjuda!  Själv har jag varit mycket borta. Sverige Runt, Gotland, Österrike och imorgon bär det av till underbara Gardasjön. Därefter 2 lediga dagar i Hagestad, innan vi kör till sol o bad i Kroatien (finns några platser kvar) sen blir det Österrike igen med Almabtriebfest i Fulpmes. Och i oktober är det ölfester i Bremen som gäller.  6 bussar är inbokade på 3 olika veckoslut! Trevligt!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-06-07

Hoppsan! Upptäckte nyss att det är nästan 3 månader sen jag skrev något!  Ber om ursäkt för detta! Jag har varit fullt upptagen med lite av varje. Till helgen bär det iväg till Plau am See. Det är tredje året vi kör denna och det är alltid lika trevligt och uppskattat. En liten f.d. östtysk stad med mycket historia. Ser fram emot detta!

Önskar alla en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning Georg

 

Äntligen lite info . HA en trevlig sommar .

GB

Hagestad 2017-03-13

Hej vänner!   Idag är det ingen vanlig dag. Nej det är min födelsedag! Och jag kan bara konstatera att jag är en lycklig och glad man i sina bästa år! Ha ha!

Jag växte upp i tulpanbyn Hammenhög och fick en trygg, innehållsrik uppväxt med mycket focus på fotboll, handboll, simning, tennis och andra sporter.

Som vuxen är jag minst lika lycklig o glad!  Gift med en underbar kvinna, Anne-Marie sedan 25 år tillbaka (firar silverbröllop imorgon) , har friska, framgångsrika barn och barnbarn. Dessutom får jag syssla med det jag brinner för - arrangera, köra bussresor och ta hand om gäster i hela Europa.

Den sista veckan har varit extra innehållsrik. I fredags bjöd jag hem 10 gamla arbetskamrater från BussPerssons på middag och samkväm i Hagestad. Blev en mycket lyckad kväll med många minnen och glada skratt! I lördags fick jag njuta av att se Mif Redhawks spela ut Luleå i ishockey. Nice! Och igår hade vi en härlig familjemiddag med barn och barnbarn. Idag firar jag födelsedagen på kontoret med tårta tillsammans med familj och anställda. Imorgon blir det ytterligare firande av vår silverbröllopsdag. Fantastiskt!

Som avslutning åker vi med 4 bussar och 200 gäster till Binz i Tyskland för en trevlig helg med dans och god mat!

Håll med om att livet leker!

Georg 

Hagestad 2017-02-27

Ciao! 

Vi kom hem igår efter en härlig skidresa till Predazzo i Italien med fullastad buss. Strålande solsken i 7 dagar! Underbart! Nu är batterierna uppladdade för nya äventyr. På kontoret säljer Anne-Marie, Anna, Johanna och Henrik resor för fullt! Första avgången till Sverige Runt är redan fullbokad! Trevligt!

Glöm inte bort att besöka Vårmässan söndagen den 9/4 i Hagestad kl.11-15.  Med massor av utställare!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-01-31

Hej!  Tänk vad fort tiden går! Jag har varit i Berlin och firat nyår med 50 gäster. Alltid lika populärt och trevligt! Sen bar det iväg till Florida med kryssning. Det blev en hel del nya strandhugg som t.ex. Columbia, Panama och Costa Rica. Spännande och sevärt! Hemma har det jobbats med nya resor och vår nya katalog är nu ute och telefonerna går varma på kontoret. Roligt! Extra trevligt att vår reseträff i Binz  den 18-19/3 sålt så bra - snart 4 fullbokade bussar! I morgon rullar en buss norrut till Jokkmokks marknad med Ishotellet och i helgen kör jag själv till Bremen Classic Car Show.

V. 8.  är det fullbokat till Predazzo i Val di Fiemme.

1 buss är fullbokad till Holland i april, men ännu finns det platser kvar på vår 6-dagarsresa. Skynda att boka!

Med vänlig hälsning Georg

Visa alla inlägg