"Wunderland" i Hamburg

Minisemester med miniatyrland, vinprovning och shopping!

2-dagarsresa
Avresa 27/5

En kortresa till Hamburg då vi besöker det fantastiska miniatyrlandet "Wunderland"! På 7000 kvm har de byggt upp miniatyrer av bland annat Österrike med Alperna och linbanor, Amerika med Miami, Las Vegas och Grand Canyon, Schweiz och Italien med Venedig, Skandinavien med Sverige, Danmark, Finland och Norge och såklart en hel del från Tyskland! En otrolig upplevelse! Naturligtvis blir det även tid för shopping!

Program

Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och gör ett stopp i Danmark. Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord, innan vi fortsätter till färjeläget i Rödby. Färjeöverfarten till Puttgarden tar ca 45 min och ombord kan man handla till bra priser. Vi åker vidare söderut och är framme i Hamburg och "Wunderland" strax efter lunch. Hela eftermiddagen tillbringar vi på detta fantastiska miniatyrland! www.miniatyr-wunderland.de Mot kvällen checkar vi in på Tryp Hotel i Bad Oldesloe. Middag på hotellet ingår.

Dag 2
Frukostbuffé och utcheckning. Vi sätter oss i bussen för att ta oss tillbaka norrut till Burg där vi stannar för shopping på Fleggaards, Calles och Aldi. På Fleggaards får vi även en vinprovning. Lunch arrangeras i Burg för de som önskar, pris ca 15€.

Färjan från Puttgarden tar oss sedan tillbaka till Rödby och via Danmark och Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en givande och avkopplande minisemester till Hamburg och "Wunderland"!

Pris 1995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 1 natt i dubbelrum inkl halvpension, inträde "Wunderland" samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 150:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor