Medelhavskryssning

Rom, Neapel, Florens, Pisa, Monte Carlo, Cannes, Mallorca och Barcelona

9-dagarsresa
Avresa 14/6 - 2019

Följ med oss på en fantastisk kryssning i Medelhavet! Vi åker med Celebrity Cruises nyaste fartyg, Celebrity Edge - som är i en klass för sig själv! En innovativ design med ett modernt poolområde, en Edens lustgård och en vacker matsal med fantastiska middagar! Den kanske mest spektakulära nyheten är "den flygande mattan" - som går på utsidan av fartyget och blir en förlängning till både pooldäcket och restaurangen, beroende på vilken våning den stannar på!

Vi börjar med en natt i Rom och bekantar oss med denna historiska stad, innan vi stiger ombord på Celebrity Edge. Under kryssningen gör vi stopp i Neapel, Florens/Pisa, Monte Carlo, Cannes, Mallorca och avslutar i Barcelona.

Självklart har vi utsides balkonghytter inkl Classic dryckespaket!

Program

Dag 1, 14 juni
Efter uppsamling kör bussen oss via Öresundsbron till Kastrup där vi tar flyget till Rom. Buss möter oss på flygplatsen och tar oss till vårt centrala Hotel Antico Palazzo Rospigliosil. Middagen avnjuter vi på en närliggande restaurang (ingår i resan).

Dag 2, 15 juni
Frukost och utcheckning. Vi möter vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i denna fina, historiska stad. Runt varje hörn väntar en ny sevärdhet; Spanska Trappan, Fontana di Trevi, Colosseum, Peterskyrkan och mycket mer! Bussen kör oss sedan till färjeläget där vi checkar in i våra fina balkonghytter på Celebrity Edge. Vi äter en god lunch ombord och samlas därefter för ett kort informationsmöte. Sen är det bara att bekanta sig med detta lyxiga, splitternya fartyg! Vi äter middag vid samma tid varje kväll i den vackra matsalen!

Dag 3-8, 16-21 juni
Varje dag ingår en stor frukostbuffé och lunchbuffé, en fantastisk 3-rättersmiddag samt snacks däremellan. Vi har även Classic dryckespaket som ingår i priset. Ombord kan man köpa utflykter till de öar/platser där fartyget lägger till. På fartyget erbjuds en mängd olika aktiviteter såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och för den som vill hålla sig i trim finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar kostar extra). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets stora teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

                                                   Ankomst               Avgång
15/6   Rom                                                               17.00
16/6   Neapel, Italien                  07.00                     18.30
17/6   Till havs
18/6   Florens/Pisa                    07.00                      19.00
19/6   Monte Carlo, Monaco      07.00                      22.00
20/6   Cannes, Frankrike           07.00                     16.00
21/6   Palma de Mallorca          13.00                      21.00
22/6   Barcelona, Spanien         06.00

Dag 9, 22 juni
På morgonen lägger fartyget till i Barcelona och efter frukost ombord, går vi iland och möter vår buss och lokalguide. Vi gör en rundtur i vackra Barcelona då vi bland annat får se den otroliga kyrkan Sagrada Familia som aldrig verkar bli färdig. Efter lunch tar bussen oss till flygplatsen och vi checkar in på flyget tillbaka till Kastrup. Vår bus väntar på oss i Danmark och via Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en oförglömlig lyxkryssning till några av Medelhavets pärlor!

Pris 29 950:-

I resans pris ingår: bussresor, broavgift, flyg Kastrup-Rom i ekonomiklass, flyg Barcelona-Kastrup i ekonomiklass,flygskatter, 1  natt i dubbelrum inkl frukost, citytax, middag på restaurang i Rom, lokalguide i Rom och Barcelona, kryssning med Celebrity Edge 7 nätter i dubbelhytt med balkong inkl helpension och Classic dryckespaket samt representant från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrum/enkelhyttstillägg: 19200:-

OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning - bokas senast den 10 feb 2019

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

Bra att veta: 
Giltigt pass måste medtas.
Bagage: 2 incheckade bagage á 20 kg samt handbagage 10 kg max per person.
Passkopior ska skickas till oss senast 1 månad före avresa.


Fler resor