Nyårsresa till Berlin

Fira Nyår med oss i världsmetropolen!

3-dagarsresa
Avresa 30/12

För sjunde året i rad arrangerar vi Nyårsresa till Berlin. Fullbokad varje år! Tveka inte, anmäl dig idag!

Fira nyår tillsammans med oss i världsmetropolen Berlin, denna pulserande storstad, är något utöver det vanliga. Museer, parker, zoo, shopping, sevärdheter med mera. Vi bor på 4-stjäriga ABBA Hotel, endast ca 200 m från fashionabla Kurfürstendam. På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé med underhållning och dans på Hofbräuhaus Berlin. Vid tolvslaget kan vi beskåda ett fantastiskt fyrverkeri över hela staden! Vid Brandenburger Tor samlas ca 2 miljoner människor för att skjuta in det nya året!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning av resa). Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop i Rostock för en timmes shopping. Framme i Berlin checkar vi in på utmärkta ABBA Hotel. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Middag arrangeras och förbeställes vid bokning av resa. Pris ca 25 €.

Dag 2
Hela dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den intressanta staden. Något museumbesök eller kanske lite shopping? Vi rekommenderar ett besök vid Brandenburger Tor. Här är det stor fest med ölstånd och uppträden med världsartister! På kvällen finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé (exkl dryck) med underhållning på Hofbräuhaus Berlin. Pris 600 kr (beställes vid bokning av resa). När klockan slår tolv hälsar vi 2019 välkommet och festen fortsätter. Hur länge firandet ska pågå bestämmer man själv! I Berlin finns möjligheterna! Happy New Year!

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar hotellet vid kl 11.30 och tar oss åter mot Rostock. Färjan tillbaka till Gedser avgår kl 15.00 (även här finns möjlighet att förboka stor buffé, pris 200 kr inkl drycker). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig nyårsafton i världsmetropolen Berlin!

Pris 3395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Tillkommer: nyårsbuffé med underhållning, 600 kr

Enkelrumstillägg: 1500:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor