Nyårsresa till Bremen

Fira Nyår i Hansastaden Bremen! Nyhet 2018

3-dagarsresa
Avresa 30/12

I 6 år har vi arrangerat nyårsresa till Berlin. Fullbokad varje år! Nu satsar vi även på en resa till Bremen med nyårsfirande på fina Swissotel. OBS! Galabuffé, dryck, dans och underhållning ingår i priset! T om sekt och snacks vid tolvslaget ingår! Tveka inte! Bryt trenden och boka in gänget idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagsrast - Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord på bussen. Vi fortsätter sedan till färjeläget i Rödby. Överfarten tar endast 45 min och i Puttgarden stannar vi på Bordershop för shopping ca 1 timme, innan vi åker vidare. Vi passerar marzipanstaden Lübeck, över floden Elbe, skymtar storstaden Hamburg genom bussfönstret och anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen. Incheckning på 4-stjärniga, eleganta och centrala Swissotel Bremen. Middag arrangeras på trevlig restaurang, pris ca 25 € (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Stor frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den gemytliga staden. Schnoorkvarteren, Rådhuset, Bröderna Grimms Stadsmusikanterna och Rolandstatyn är bara några exempel på sevärdheter. På kvällen samlas vi i hotellets stora festsal för att avnjuta en stor galabuffé inkl öl och vin. Musik och dans till DJ, midnattssnacks och sekt vid tolvslaget ingår också. Fantastiskt! Hur länge firandet ska pågå bestämmer man själv. Happy New Year!

Dag 3
Sovmorgon och stor frukostbuffé- Vi lämnar hotellet vid kl 12.00 och tar oss åter mot Puttgarden. Vi tar färjan tillbaka till Rödby och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter ett mycket trevligt nyårsfirande i Hansastaden Bremen!

Pris 3995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, stor galamiddag inkl öl och vin, dans till DJ, sekt och snacks vid tolvslaget samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 700:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller  boka här!


Fler resor