Legoland med Lejonparken

Sommarresa för hela familjen!

2-dagarsresa
Avresa 21/7

Resan för hela familjen till två av barnens favoritresmål! Första dagen besöker vi Lejonparken i Givskud, där vi får uppleva de vilda djuren på nära håll. Dag 2 ägnar vi helt åt Legoland, som är Danmarks mest populära turistattraktion!

Program

Dag 1
Från respektive påstigningsplatser når vi den imponerande Öresundsbron och fortsätter över Själland. Vi stannar utmed resvägen för förmiddagsfika (medhavd matsäck rekommenderas - kaffe och andra varma och kalla drycker finns att köpa ombord på bussen). Färden fortsätter över nästa mäktiga broförbindelse - Stora Bält, vidare över Fyn och passerar förbi H C Andersens "by" Odense, innan vi tar oss över den tredje bron för dagen - Lilla Bältsbron. Via staden Vejle är vi framme på Lejonparken i Givskud vid lunchtid. Vi åker runt med bussen i safariparken och får bland annat se lejon, giraffer, elefanter, apor, zebror och strutsar. Här finns även goda möjligheter för lunch (medhavd picnic eller från någon cafeteria på området). Vi stannar hela eftermiddagen, så att alla kan hinna bekanta sig med djuren och kanske leka på lekplatsen, innan vi åker endast några hundratals meter till vårt fina vandrarhem. Vi bor i familjerum med egen dusch/wc på alla rum (Obs! Glöm inte ta med sänglinne och handduk).

Grillmöjlighet finns - Tips - ta med egen kylväska med det ni önska grilla, alternativt boka ett grillpaket vid bokningen av resan (pris ca 150 kr).

Dag 2
Efter en god dansk frukostbuffé, som ingår i resans pris beger vi oss till Billund och resans höjdpunkt - Legoland, som är Danmarks mest populära turistattraktion. Här finns förutom alla byggnader som är uppbyggda av miljontals legoklossar, en mängd häftiga åkattraktioner och spännande filmförevisningar. Här stannar vi fram till klockan 16. När vi trötta och belåtna lutar oss tillbaka i vår bekväma buss, konstaterar vi att Danmark "er ett dejligt land"!

Pris/person

Dubbelrum                                     2295:-

Trebäddsrum                                 2195:-

Fyrbäddsrum                                 2095:-

Fembäddsrum                               2095:-

Sexbäddsrum                                1995:-

Rabatt barn 2-11 år                        200:-

Rabatt barn under 2 år                 1000:-

I resans pris ingår: Bussresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, inträde till Legoland och Lejonparken samt 1 natt i familjerum med egen dusch/wc samt frukost på bra vandrarhem.

Tillägg för Grillpaket: 150:-/person
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning 

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor