Peter Jöback

"Med hjärtat som insats"

På Cirkus i Stockholm
3-dagarsresa
Avresa 28/9

Peter Jöback - en av vår tids absolut starkast lysande stjärnor öppnar upp sitt musikaliska hjärta med sitt livs största egna show hittills! Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer. Dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och inte minst lyxiga Las Vegas. Möt Peter Jöback i egenskap av artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek, hjärtesorg och passionen till scenen och showbiz!

Peter Jöback och hans kreativa team är hjärnorna bakom denna storslagna musikupplevelse som är så pass unik att den gett upphov till ett helt nytt koncept som de kallar "popteater". På scenen tillsammans med Jöback kommer vi att få se en 16-manna stor ensemble, en 10-manna orkester, dansare, akrobater, skådespelare och sångare.

Denna popteater tonsätts så klart av Jöbacks egna gedigna låtskapp men även av helt ohörda toner från ett nytt album som han skrivit tillsammans med Tobias Fröberg och Kathryn Williams. Här introduceras vi till ett helt nytt spännande grepp i Peter Jöbacks uttryck som popartist.

"His Greatest Show - Med hjärtat som insats" utspelar sig mitt i livet som Jöback själv beskriver det och är en hyllning till svunna epoker och nutid berättad någonstans i gränslandet mellan filmens språk och scenens uttryck. Cirkus förvandlas till en arenateater och publiken kastas in mitt i händelserna centrum. Showen begränsas lika lite av scenens yta som fantasins gränser, vad är dröm och vad är verklighet?

Välkomna till en oförglömlig kväll!

Program

Dag 1
Efter uppsamling fortsätter vi norrut genom Småland skogar och längs Vätterns glittrande vatten. Utmed resvägen gör vi lämpliga stopp för kaffe och mat. Framme i Stockholm checkar vi in på centrala Scandic Malmen. Middag arrangeras för de som önskar (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna strövtåg i vår vackra huvudstad. På förmiddagen gör vi en kortare stadsrundtur för de som önskar. Middag arrangeras (beställes vid bokning av resa). På kvällen avgår bussen till Cirkus där showen börjar kl 21.00 och efteråt åker vi med bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter hemresa med stopp utmed resvägen för lunch och kaffe. Vi är åter i Skåne på kvällen, efter en härlig weekend i Stockholm med Peter Jöbacks sensationella show!

Pris 3495:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljett på nedre läktare samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1200:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 


Fler resor