Julshoppingresa till Berlin

Julstämning på högsta nivå!

4-dagarsresa
Avresa 6/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs jvgstn kl 05.45 - Tomelilla jvgstn kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 - Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och gör ett stopp i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinsnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till färjeläget i Gedser. På färjan till Rostock finns möjlighet att äta en god lunchbuffé och handla till bra priser. Vi åker sedan på autobahn och stannar utmed resvägen för eftermiddagskaffe. Framme i Berlin börjar vi med att checka in på vårt mycket centralt belägna ABBA Hotel. Hotellet ligger mitt i centrala Västberlin i närheten av paradgatan Kurfürstendamm med bland annat varuhuset KaDeWe. Därefter arrangeras en stadsrundtur för de som önskar då vi får se de fantastiskt upplysta paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm, det storslagna Brandenburger Tor och det moderna Potzdamer Platz. På kvällen arrangeras en 3-rättersmiddag för de som önskar (beställes vid bokning av resa).

Dag 2-3
Frukostbuffé. Båda dagarna är fria för shopping i den julpyntade staden. På fredagskvällen bokar vi biljetter till den fantastiska showen på Friedrichstadspalast (ny show 2018). Pris 850 kr inkl middag innan showen på trevlig restaurang (beställes vid bokning av resa).

Dag 4
Efter frukost lämnar vi Berlin och beger oss norrut. Framme i Rostock hinner vi med lite gränshandel, innan färjan går tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att äta en god middag. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig julresa till Berlin!

Pris 3595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1150:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor