Julshoppingresa till Flensburg & Schleswig

Julmarknad i Flensburg och Schleswig

3-dagarsresa
Avresa 7/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs jvgstn kl 05.45 - Tomelilla jvgstn kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 - Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Rödby. Här väntar färjan som på ca 45 min tar oss till Puttgarden. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch och handla till bra priser. Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop för shopping och fortsätter sedan västerut förbi Kiel till Schleswig. Här stannar vi ett par timmar på deras fina julmarknad, innan vi åker vidare till Flensburg och checkar in på fina och centrala Hotel Alte Post. Middag arrangeras för de som önskar (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen tillbringar vi på julmarknaden i Flensburg som ligger 10 min gångväg från hotellet. Här hittar vi allt som hör julen till och kommer i riktig julstämning!

Dag 3
Frukostbuffé och utcheckning. Vi vänder bussen norrut och passerar gränsen till Danmark och Jylland. Färden går över Lilla och Stora Bältsbron och slutligen Öresundsbron. Under dagen gör vi lämpliga stopp för lunch och kaffe. Mot kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och avkopplande helg med julmarknader!

Pris 3395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 800:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor