"Skuld & Gröna Skogar"

på Grevieparken

1-dagsresa
Avresa 18/8

Visst är vi många som älskar att sjunga allsång om sommaren? På Skansen, på Liseberg och i Knarrhults hembygdsgård. Och visst är vi lika många som gillar att ägna semestern åt mordgåtor? I böcker, på tv och ihop med Leif GW Persson. Sedan finns förstås dom, som tycker att allsång är mördande tråkigt! Dom är speciellt välkomna till oss!

"Skuld och Gröna Skogar" är nämligen världens första allsångsdeckare. Den skulle också kunnat heta "Sjung om du törs!" Föreställningen handlar inte bara om en helknasig mordhistoria, utan också om att tillsammans med oss, klämma i för kung och fosterland - och sjunga allsång!

Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig men skrattframkallande intrig. Handlingen utspelar sig på 50-talet i Sverige. Troligen 1958, eftersom det pratas om fotbolls-VM och kvinnliga präster. Sångerna vi ska sjunga allihopa tillsammans är också välkända för alla er som var med då. Och var ni inte med då, så kan ni dom i alla fall. Och om ni inte kan dom i alla fall, så får ni ett litet häfte med alla texter. "Ingen kommer undan", det läser man ju i varje spänningsroman. "Inte ni heller - det kan jag ta gift på".

I rollistan hittar vi Hasse Andersson, Monica Forsberg, Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack och en synnerligen brottsbenägen orkester. Hoppas ni vill komma, utan publik är det ju så att säga "dö-fött"....

Program

Vi kör från Hagestad kl 09.55 - Borrby kiosken kl 10.05 - Skillinge torget kl 10.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 10.30 - Gärsnäs jvgstn kl 10.45 - Tomelilla jvgstn kl 11.05 - Ystad Hälsobacken kl 11.25 - Skurup, E65-rasten kl 11.45 - Svedala Circle K kl 12.05 - Malmö Jägersro travbana kl 12.25 - Lund södra Circle K kl 12.45 och vidare till Grevieparken. Föreställningen börjar kl 14.30 och i priset ingår även kaffe och kakor.

Pris 795:-

I resans pris ingår: Bussresa, biljett till "Skuld och Gröna Skogar" samt kaffe med kakor.

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 


Fler resor