Om företaget

Beläget i Hagestad, Sveriges längsta radby

Sedan vi startade 1996 har vi haft ett mycket gott samarbete med Turistutbildningen i Tomelilla-Ystad och tagit emot flera duktiga praktikanter. En av dessa, Anna jobbar hos oss på kontoret sedan 15 år tillbaka.

Tillsammans med Ystads Turistbyrå, Medborgarskolan och Karin Erlandsson har vi även utbildat reseledare och guider.

Våra chaufförer har avslutat sin kurs i Yrkestrafik Kompetens på Sydskånska Gymnasiet i Sjöbo.

Modernt, bekvämt och säkert

Vi har två egna moderna helturistbussar av märket SETRA. De har 50 platser med utmärkt benutrymme och är utrustade med ABS-bromsar, aircondition, fällbara stolar, fotstöd och bord, dvd- och cd-spelare, kök, toalett, GPS-navigation och inte minst säkerhetsbälten på samtliga platser. När våra bussar inte räcker till, tar vi hjälp av seriösa bussbolag.

Vår personal

På kontoret tar Anne-Marie och Anna emot dig och på våra bussar är det Georg och Henrik, som hälsar våra resenärer välkoma ombord. Våra chaufförer är erfarna, utbildade och inte minst service inriktade. På flerdagarsresor har vi sakkunniga och erfarna reseledare inhyrda, som känner väl till resmålen och ger dig den bästa informationen och hjälpen på din semester. På kortresorna möts du av vänliga och trevliga bussvärdar eller bussvärdinnor som ser till att du har det bra.

      
         Anne-Marie                                  Georg

    
            Anna                               Johanna

   
         Henrik & Anne-Marie                                         


         

Nya bussen 2014


Invigning av nya bussen sommaren 2014


2016 kom den röda bussen YBC197