Om företaget

Beläget i Hagestad, Sveriges längsta gårdradby

Vi startade upp vår verksamhet 1996 och 1999 köpte vi vår första, egna buss. Under årens lopp har vi byggt upp en reseverksamhet som erbjuder upplevelser av många olika slag. Utöver klassiska buss-resmål så erbjuder vi sedan 2012 även flygresor och kryssningar, bland annat i Karibien. Förutom våra egna katalogresor erbjuder vi skräddarsydda resor för grupper och föreningar. Ett av våra motton är att våra gäster tillsammans med oss, ska ha roligt. Personlig service och hög kvalité är honnörsord.


Modernt, bekvämt och säkert

Vi har 2020 bytt ut vår röda buss till en ny, grön helturistbuss av märket SETRA 516 HDH, 50 platser  med utmärkt benutrymme och utrustad med ABS-bromsar,alkolås, aircondition, fällbara stolar, fotstöd och bord, dvd- och cd-spelare, kök, toalett, GPS-navigation och inte minst säkerhetsbälten på samtliga platser. När vår buss inte räcker till, tar vi hjälp av lokala, seriösa samarbetspartners.

Vår personal

Vår personal är kunnig, serviceinriktad, och mobil d v s förutom att sköta kundmottagning på kontor så träffar du som gäst oss även ute på resor i Sverige och i övriga världen. 

 

Anne-Marie

 

Peter

 

Anne-Marie på flygplats med västen på

 

Ronny

 


 

Johanna o Anders

 

 Ewa

Karl Fredrik på Eklaholm