Kalifornien-kryssning

Los Angeles, San Fransisco, Santa Barbara, Monterey, San Diego och Ensenada, Mexico

13-dagarsresa
Avresa 9/11 - 2019

Nyhet 2019! Efter många kryssningar i Karibien, blickar vi nu västerut mot Kalifornien och Los Angeles!

Vi börjar med två nätter i Los Angeles och bekantar oss med denna fantastiska stad med bland annat stadsdelarna Hollywood och Beverly Hills!

Därefter stiger vi ombord på Celebrity Cruises 5-stjärniga fartyg Eclipse för en 10-dagarskryssning längs Kaliforniens kust. Under kryssningen gör vi stopp i Santa Barbara, San Fransisco, Monterey, Catalina Island, San Diego och Ensenada, Mexico.

Ombord på fartyget njuter vi av förstklassig mat, shower i världsklass och ett härligt poolområde! Självklart har vi utsides balkonghytter inkl Classic dryckespaket!

Program

Dag 1. 9 nov
Efter uppsamling kör bussen oss via Öresundsbron till Kastrup där vi tar flyget till Los Angeles. Efter en mellanlandning i Europa, landar vi i Los Angeles på eftermiddagen lokal tid. Buss möter oss på flygplatsen och tar oss till Hotel MdR Doubletree by Hilton i stadsdelen Marina-del-Rey. Efter incheckning samlas vi för en lättare middag, innan sängen kallar.

Dag 2, 10 nov
Frukost. Idag bekantar vi oss med Los Angeles tillsammans med en lokalguide under 6 timmar då vi bland annat får se Hollywood-skylten, lyxiga Beverly Hills där alla kändisar bor och Hollywood Boulevard med alla stjärnorna i trottoaren och de vackra teatrarna! Efter rundturen har vi några timmar på egen hand, innan vi återvänder till vårt hotell.

Dag 3, 11 nov
Frukost och utcheckning. Vi åker med bussen till kryssningshamnen i Los Angeles och checkar in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Eclipse, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat (även om dricks i slutet av kryssningen är väldigt uppskattat av kryssningspersonalen). Vi lämnar Los Angeles kl 16.00. Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddagar tillsammans i den vackra restaurangen.

Dag 4-11, 12-19 nov
Varje dag ingår en stor frukostbuffé och lunchbuffé, en fantastisk 3-rättersmiddag samt snacks däremellan. Vi har även Classic dryckespaket som ingår i priset. Ombord kan man även köpa utflykter till de platser där fartyget stannar. På fartyget erbjuds en mängd olika aktiviteter såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och för den som vill hålla sig i trim finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar kostar extra). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets stora teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

                                                Ankomst            Avgång
11/11 Los Angeles                                             16.00

12/11 Santa Barbara               07.00                  17.00

13/11 San Fransisco               14.00

14/11 San Fransisco                                          20.00

15/11 Monterey                        07.00                 16.00

16/11 Till havs

17/11 Catalina Island               07.00                  20.00

18/11 San Diego                      07.00                  24.00

19/11 Ensenada, Mexico         08.00                  17.00

20/11 Los Angeles                   06.00

Dag 12-13, 20-21 nov
På morgonen är vi åter i Los Angeles och efter frukost ombord, lämnar vi fartyget och åker med bussen till flygplatsen. Efter en mellanlandning i Europa landar vi på Kastrup den 21 november. Vår buss väntar på oss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en fantastisk kryssning i Kalifornien!

Pris 33 950:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgift, 2 nätter i dubbelrum inkl frukost, lättare middag dag 1, flygresa Kastrup-Los Angeles t/r i ekonomiklass, lokalguide i Los Angeles, 9 nätter i utsides balkonghytter inkl helpension, Classic dryckespaket samt representant från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 18000:-

OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än!

OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning - bokas senast 10 juli 2019

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor