Julmarknadsresa med dans

Julmarknadsresa till Kiel och Flensburg med 2 danskvällar på hotellet

3-dagarsresa
Avresa 27/11 (plats för 2 bussar), 4/12 (plats för 1 buss)

Dansweekenden hösten 2017 blev en stor succé! 2 fullastade bussar med danssugna gäster! Nu satsar vi även på 2 avgångar med julmarknadsbesök i både Kiel och Flensburg 2018. 3-dagarsresa med nostalgidans till 50- och 60-talsmusik första kvällen och till svensk dansbandsmusik andra kvällen.

OBS! Vi har plats för 2 bussar den 27/11 och 1 buss den 4/12. Tveka inte, boka er plats idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe samt ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter vår färd över de danska öarna till Rödby. Här rullar vi ombord på färjan till Puttgarden. Endast 45 min överfart. Därefter åker vi direkt till den trevliga julmarknaden i Kiel. Efter ca 3 timmar fortsätter vi till Hotel Wikingerhof i Kropp. Incheckning, välkomstdrink, middag och dans till 50- och 60-talsmusik.

Dag 2
Sovmorgon. Frukostbuffé. Kl 10.00 avresa med bussarna till ett shoppingcenter utanför Flensburg. Därefter till centrum för fortsatt shopping. Ölprovning (2 sorter) och lunch på Hansens bryggeri ingår i resans pris. Efter lunchen har vi ca 2 timmar på Flensburgs fina julmarknad. Därefter återvänder vi till vårt fina hotell för lite siesta, innan vi på nytt tar plats i den stora salen för middag och dans till musik av de bästa svenska dansbanden. Vikingarna, Lasse Stefanz, Wizex, Perikles, Sten & Stanley, Thorleifs mfl. Garanterat fullt på dansgolvet!

Dag 3
Sovmorgon. Frukostbuffé. Vi lämnar hotellet kl 10.00 och åker via Jylland, Lilla och Stora Bältsbroarna till Fyn och stannar för korvlunch utanför Odense. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig kväll, efter en härlig dansweekend i Tyskland!

Pris 2895:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, vinprovning dag 1, 2 nätter i dubbelrum inkl halvpension, välkomstdrink dag 1, lunch och ölprovning dag 2, dans 2 kvällar samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 400:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75