Sommarspecial BERLIN 
Världsmetropolen Berlin
3-dagarsresa

Avresa 26/7 2023

En härlig minisemester till underbara Berlin! Staden som erbjuder allt! Historia, kultur, shopping och nöjen. Missa inte detta! Boka dig idag! Till ett fantastiskt pris!
Vi bor centralt på 4-stjärninga Hotel Park Inn vid Alexanderplatz i f d Östberlin.
Kan det bli bättre?Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe ( Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord) innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch inkl öl, vin, kaffe m m ( pris 275 sv.kr OBS beställes vid bokning av resan) Resan fortsätter på tyska Autobahn och vi gör ett kort eftermiddagsstopp för kaffe och bensträckare innan vi rullar in i Berlin. En liten rundtur i den pulserande staden inleder besöket. Incheckning på fina och centrala Hotel Park Inn vid Alexanderplatz. Middag arrangeras på Berlin Hofbräuhaus-för de som önskar (OBS! beställes vid bokning av resa, pris ca 25 euro exkl dryck)
Dag 2
Sovmorgon. Stor frukostbuffé. Kl10.00 erbjuds en stor guidad stadsrundtur med vår egen buss, då vi bla får se Undet den Linden, Brandenburger Tor, Riksdagshuset, Check Point Charlie, Potzdamer Platz, East Side Gallery och mycket mer. Vi avslutar med att äta världens godaste revben med glass till efterrätt på en trevlig restaurang. Pris för stadsrundturen inkl 2-rättersmiddag 35 euro. OBS Beställes vid bokning av resan. Eftermiddagen och kvällen är fri för sightseeing, muséebesök och shopping.

Dag 3
Stor frukostbuffé och avresa mot Rostock. Vi stannar på Scandlines välsorterade Bordershop för att inhandla öl, vin och annat som kan locka och tar färjan kl 13.30 tillbaka till Gedser. Även idag kan man förboka den fina buffén ombord ( pris 275 kr, OBS beställes vid bokning av resa). På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig tur till underbara Berlin.


Pris och Avgång     26/7               3195:-                            

I resans pris ingår: Buss och båtresor, broavgifter, vägskatter, 2 nätter i dubbelrum inkl stor frukostbuffé samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 700:- 

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Giltigt pass måste medtas
Bagagevikt max 40 kg
 

Fler resor