Hemlig Resa 3-dagar Nyinsatt!

Hemlig resa till Tyskland! Nya resmål!
3-dagarsresa
Avresa 13/6 

En härlig "mini-semester" i norra Tyskland med både sightseeing och shopping inför midsommar.
Vad kan vara mer spännande än att åka på en hemlig resa till okänt resmål? I priset ingår förutom två övernattningar på lyxigt 4-stjärnigt hotell med frukost och middag 2 kvällar inkl 1 stor öl eller 1 glas vin samt sightseeing och shopping! Tveka inte, boka idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och gör stopp i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost-skinksnitt finns att köpa ombord). Därefter väntar en kortare färjeöverfart, innan vår resa fortsätter i Tyskland. På eftermiddagen checkar vi in på vårt fina 4-stjärniga hotell. Möjlighet till dopp i poolen innan vi samlas för att avnjuta härlig trerättersmiddag inkl 1 glas öl eller vin.


Dag 2
Frukostbuffé och utcheckning. Utflykt med svensktalande lokalguide. Skön båtrundtur och sightseeing utlovas!
På eftermiddagen återvänder vi till vårt fina hotell och blir serverade ännu en trerättersmiddag inkl 1 glas öl eller vin.
Dag 3
Frukostbuffé. Idag shoppar vi inför midsommar och det erbjuds en god lunch på en trevlig restaurang innan vi rullar ombord på färjan för återresa till Danmark.
Milen genom grannlandet går snabbt och via Öresundsbron är vi åter hemma tidig kväll efter en skön och lyxig minisemester.

Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Vaccinpass erfordrasPris 3795:
-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 2 nätter i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell inkl halvpension, lokalguide dag 2 sightseeing och shopping, ev inträden samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 550:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411  - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor