Räkhäst
-i huvudet på Per Andersson

2021 års manliga komiker!
På Malmö Live

Avresa 15/11-22


Per Andersson har med åren lockat hela Sverige till skratt i allt från TV-program som Grotesco, Parlamentet, Julkalendern och nu senast Stjärnorna på slottet-till scenproduktioner som Rock of Ages, Book of Mormon och ART tillsammans med Johan Rheborg och Henrik Schyffert.
Han är kanske mest känd som en av frontfigurerna i det flerfaldigt prisbelönta humorkollektivet Grotesco.
Med en outömlig energi och fräckhet som sina kanske främsta signum har han underhållit och upprört i produktioner för väl stora som små-allt mellan julkalnder och det ökända sketchnumret "Kuk i Hatt".
Räkhäst är en symbol för den där livliga och gränslösa fantasin man har som barn, men som man kväser lite för mycket som vuxen.
"Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om var det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet" säger Per Andersson.
I Räkhäst får vi en inblick in i Per Anderssons hjärna, med allt vad det innebär.
Vi kommer att kastas rakt in i hans tankevärld och slungas mellan sketcher, kupletter, nummer och vitsar genom en förstklassig humorkavalkad.

Program
Uppsamling: Vi kör från Hagestad G:la Mälarhusvägen 164 kl.14.10-Borrby, kiosken kl 14.20-Skillinge torget kl 14.30-Simrishamn Godsmagasinet kl 14.45-Gärsnäs jvgstn kl.15.00-Tomelilla jvgstn kl 15.25-Ystad Industrigatan vid fd militärparkeringen kl 15.45-Skurup, E65rasten kl 16.05-Svedala, Circle K kl 16.20 vidare till en trevlig restaurang, för att njuta av en god middag inkl lättöl el vatten samt kaffe m liten kaka.

Pris 1395:-

I resans pris ingår: Bussresa, middag inkl lättöl el vatten samt kaffe m liten kaka och bra biljett på parkett (rad 12-13)

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Bra att veta

Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).